مجله

تاریخ انتشار : چهارشنبه 8 ژانویه 2025 - 12:50
29 بازدید
کد خبر : 13080

دکتر مولودی متخصص تغذیه با بیان اینکه شکلات تلخ به دلیل محتوای بالای کاکائو و آنتی‌اکسیدان‌ها، فواید بسیاری دارد،گفت برای بهره‌مندی از این خواص، شکلات تلخ باید حداقل ۷۰ درصد کاکائو داشته باشد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر مولودی در گفتگو با سرویس علمی پژوهشی اخبار سلامت با اشاره به اینکه   شکلات تلخ حاوی

فواید و نکات مهم مصرف شکلات تلخ
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سه × 2 =