ترشی انبه یکی از چاشنیهای محبوب در بسیاری از فرهنگها بهویژه در کشورهای آسیایی مانند هند و پاکستان و همچنین در مناطق جنوبی ایران، مانند چابهار و بندرعباس است. این ترشی با استفاده از انبههای سبز و نارس تهیه میشود و به دلیل افزودن ترکیب ادویههای مختلف و سرکه، طعمی تند و ترش دارد. طرز تهیه آن ممکن است بسته به شهر و سلیقه شخصی متفاوت باشد، اما معمولا شامل مواد اولیهای مانند سیر، زردچوبه، نمک و ادویههای معطر میشود. در این مقاله از مجموعه مقالات دیجیکالا مگ طرز تهیه ترشی انبه را برای شما شرح دادهایم که باب طبع تند پسندان است، همراه ما باشید.
ترشی انبه یکی از چاشنیهای محبوب در بسیاری از فرهنگها بهویژه در کشورهای آسیایی مانند هند و پاکستان و همچنین در مناطق جنوبی ایران، مانند چابهار و بندرعباس است. این ترشی با استفاده از انبههای سبز و نارس تهیه میشود و به دلیل افزودن ترکیب ادویههای مختلف و سرکه، طعمی تند و ترش دارد. طرز تهیه آن ممکن است بسته به شهر و سلیقه شخصی متفاوت باشد، اما معمولا شامل مواد اولیهای مانند سیر، زردچوبه، نمک و ادویههای معطر میشود. در این مقاله از مجموعه مقالات دیجیکالا مگ طرز تهیه ترشی انبه را برای شما شرح دادهایم که باب طبع تند پسندان است، همراه ما باشید.
ترشیهای بندری معمولا طعم تندی دارند. مواد اولیه برای درست کردن این ترشی خوشمزه جنوبی در جدول زیر آمده است:
مواد لازم | مقدار |
انبه | ۴ عدد |
آبلیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
سرکه سفید | ۲.۵ پیمانه |
فلفل تند خشک شده | ۵ عدد |
سس تمرهندی | ۵ قاشق غذاخوری |
گلپر | ۱ قاشق چایخوری |
تخم گشنیز آسیاب شده | ۱ قاشق چایخوری |
سیاهدانه | ۱ قاشق چایخوری |
سیر درسته | ۵ حبه |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
برای مطالعه بیشتر: طرز تهیه ترشی پیاز قرمز
مراحل طرز تهیه ترشی انبه بندرعباسی
برای تهیه ترشی انبه بندری فقط کافی است مراحل زیر را طی کنید:
برای مطالعه بیشتر: طرز تهیه سیرترشی
طرز تهیه ترشی انبه هندی و پاکستانی شبیه به یکدیگر است. برای تهیه این ترشی به مواد زیر نیاز دارید:
مواد لازم | مقدار |
انبههای کال | ۴ تا ۵ عدد |
سیر | ۳ تا ۴ حبه |
گلرنگ (جایگزین زعفران) | به مقدار لازم |
روغن زیتون | ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
سرکه | ۱ فنجان |
برای مطالعه بیشتر: طرز تهیه ترشی کلم قرمز
طرز تهیه ترشی انبه پاکستانی
برای مطالعه بیشتر: طرز تهیه ترشی لیموترش با پوست
ترشی انبه چابهاری معمولا طعم ملسی دارد. برای تهیه این ترشی به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
مواد لازم | مقدار |
انبه | ۴ عدد |
سرکه | ۲ لیوان |
سیر | یک بوته |
شکر | ۱ قاشق مرباخوری |
فلفل قرمز | ۱ قاشق سوپخوری |
تخم گشنیز | ۱ قاشق مرباخوری |
گلپر | ۱ قاشق مرباخوری |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
برای مطالعه بیشتر: طرز تهیه انواع ترشی تابستانی
طرز تهیه ترشی انبه چابهاری
برای مطالعه بیشتر: طرز تهیه ترشی ربی (مشهدی)
برای خوشمزهتر شدن ترشی انبه و ماندگاری بیشتر آن کافی است مراحل زیر را طی کنید:
جمعبندی؛ ترشی انبه نهتنها به عنوان یک چاشنی برای غذاها، بلکه به عنوان یک میانوعده نیز استفاده میشود. این ترشی علاوهبر خوشمزه بودن خواص بسیاری نیز دارد. انبه سرشار از ویتامینها و مواد مغذی است و استفاده از سرکه و ادویهها میتواند به تقویت سیستم ایمنی و تقویت سیستم گوارش کمک کند. درصورتیکه از شیشهها و ظرفهای خشک و تمیز استفاده کنید، میتوانید این ترشی را برای مدت طولانیتری نگهداری کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0