اگر طرفدار طعم گوشت پخته شده با کره، آویشن و سیر در تابه هستید؛ برای امتحانکردن طعم جدید و فراتر از فیله گوشت گریل شده باید استیک گوشت را امتحان کنید. استیک گوشت با طعم جذاب و بافت لذیذی که دارد شما را راضی نگه میدارد که دوباره این غذای خوشمزه را امتحان کنید. شاید
اگر طرفدار طعم گوشت پخته شده با کره، آویشن و سیر در تابه هستید؛ برای امتحانکردن طعم جدید و فراتر از فیله گوشت گریل شده باید استیک گوشت را امتحان کنید. استیک گوشت با طعم جذاب و بافت لذیذی که دارد شما را راضی نگه میدارد که دوباره این غذای خوشمزه را امتحان کنید. شاید الان فکر کنید که تهیه استیک گوشت در خانه کار دشواری است، در این مطلب طرز تهیه استیک گوشت در ماهیتابه با روش آشپزهای حرفهای آموزش میدهیم. با آمادهکردن استیک گوشت با این طرز تهیه مانند یک آشپز حرفهای در خانه یک استیک گوشت آماده کنید و طعم خوشمزه استیک گوشت را از بهترین رستوران شهر به خانه بیاورید.
درجههای پخت استیک گوشت
استیک Rare و دستور تهیه
استیک medium rare و دستور تهیه
استیک medium, medium -well و دستور تهیه
استیک well-done و دستور تهیه
طرز تهیه استیک با گوشت گوساله
طرز تهیه سس قارچ
طرز تهیه استیک گوشت گوسفندی
طرز تهیه سس باربیکیو
حتما این تجربه را داشتهاید که در زمان سفارش استیک گوشت در رستوران، پرسنل از شما درباره درجه پخت استیک گوشت میپرسد. در زمان پخت استیک گوشت میزان پختگی این غذای خوشمزه تفاوت دارد، قبل از پختن استیک گوشت در تابه و اضافهکردن آویشن و سیر به تابه باید درجه پخت استیک گوشت را بشناسیم. بهطورکلی ۴ نوع درجه برای پخت این غذای خوشمزه وجود دارد که در ادامه بیشتر درباره آن صحبت میکنیم.
برای مطالعه بیشتر بخوانید: راهنمای خرید گوشت قرمز و جیگر
استیک Rare باید از وسط گرم باشد و اطراف آن قهوهای شود و وسط آن قرمز روشن باشد. این استیک چیزی شبیه به گوشت خام است اما سطح روی آن باید بهآرامی سرخ و قهوهای شود.
دستور تهیه: هر استیک دو و نیم سانتیمتر را باید به مدت ۵ دقیقه روی یک گریل داغ قرار دهید. گوشت را بچرخانید و به مدت ۳ دقیقه آن را کبابی کنید. دمای داخلی گوشت باید بین ۱۲۰ تا۱۳۰ درجه فارنهایت باشد.
اگر در رستوران استیک گوشت را سفارش دهید؛ حتما سرآشپز به شما این استیک را پیشنهاد میدهد. این نوع استیک باید از وسط گرم شود و قسمت بیشتر آن صورتی و کمی قرمز باشد. حتما در زمان پخت باید کنارههای گوشت قهوهای شود؛ بالا و پایین کاراملی باشد و به رنگ قهوهای تیره با خطوط گریل درآید.
دستور تهیه: در طرز تهیه گوشت medium rare باید هر استیک ۲.۵ سانتیمتر را به مدت ۵ دقیقه روی یک گریل داغ قرار دهید. گوشت را بچرخانید و برای ۴ دقیقه دیگر گوشت در دمای داخلی ۱۳۰ تا ۱۳۵ درجه فارنهایت گریل کنید.
اگر طرفدار استیک آبدار هستید؛ گوشت را با این درجه پپزید. این استیک گوشت اندازه متوسطی دارد و یک نوار صورتی روشن در وسط دارد؛ اما رنگ قهوهای گوشت بیشتر است. کنارههای گوشت باید قهوهای پررنگ و بالا و پایین گوشت تیره باشد.
دستور تهیه: برای تهیه استیک با درجه medium well باید هر استیک ۲.۵ سانتیمتری را به مدت ۶ دقیقه روی گریل داغ قرار دهید و گوشت را بچرخانید تا ۴ دقیقه دیگر کبابی کردن گوشت را ادامه دهید.
تهیه استیک well- done یا پخته شده سختتر است. زیرا گوشت نباید هیچ رگه صورتیرنگی داشته باشد و درعینحال در زمان پختن خشک و سفت نشود. برای آمادهکردن یک استیک پختهشده باید حوصله و صبر داشته باشید تا با استفاده از حرارت کم استیک کامل پخته شود و درحین پخت نسوزد.
دستور تهیه: برای تهیه استیک با این درجه پختگی باید هر استیک ۲.۵ سانتیمتر را بین ۱۰ تا ۱۲ دقیقه روی گریل داغ قرار دهید. باید دمای داخلی گوشت به ۱۷۰ درجه فارنهایت برسد.
بهترین روش برای تعیین زمان پخت گوشت، استفاده از دماسنج برای بررسی دمای داخلی گوشت است. برای اندازهگیری دمای داخلی گوشت، دماسنج را در ضخیمترین قسمت گوشت بهدور از چربی یا استخوان قرار دهید.
در این روش، استیک در ماهیتابه آماده و برای طعمدار کردن گوشت از گیاه رزماری و کره استفاده میشود. در زمان پختن گوشت در هر یک دقیقه بعد از چرخاندن گوشت مقداری کره و رزماری را به آن بمالید. اضافهکردن کره و رزماری به گوشت طعم خوبی میدهد. مدتزمان پخت یک استیک گوشت medium (مدیوم) ۶ دقیقه است.
فوتوفن: بهترین روش برای پختن استیک گوشت استفاده از صفحه گریل است. اگر در خانه به صفحه گریل دسترسی ندارید؛ طرز تهیه استیک گوشت در ماهیتابه را امتحان کنید، حتما عاشق این استیک نرم و آبدار میشوید.
برای مطالعه بیشتر بخوانید: تبعات هر روز گوشت قرمز خوردن
مواد اولیه | مقدار لازم |
گوشت گوساله | ۴۰۰ گرم |
روغنزیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
ادویه (نمک، فلفل سیاه، سیر رزماری) | به میزان لازم |
اضافهکردن سس قارچ به استیک گوشت طعم آن را تکمیل و خوشمزهتر میکند. در ادامه طرز تهیه سس قارچ را آموزش میدهیم.
مواد اولیه | مقدار لازم |
کره | ۱ قاشق غذا خوری |
روغنزیتون | ۲ قاشق غذا خوری |
قارچ | ۳۰۰ گرم |
سیر | ۱ حبه |
خامه صبحانه | نصف پاکت |
شیر | یکچهارم لیوان |
پنیر موزارلا | ۲۵ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
جعفری | بهدلخواه |
استیک گوشت گوسفندی یکی از غذاهای ساده و بینالمللی در منوی رستوران است که با کمی حوصله میتوانید آن را در خانه با روش رستورانی آماده کنید. مواد اصلی برای طعمدار کردن استیک گوشت رزماری و روغن زیتون است.
برای مطالعه بیشتر بخوانید:۹ تغییر در اثر نخوردن گوشت قرمز
مواد اولیه | مقدار لازم |
راسته گوسفند | به مقدار لازم |
روغن زیتون | ۸ قاشق غذا خوری |
سیر | به مقدار لازم |
رزماری خشک | چند ساقه |
نمک وفلفل سیاه | به مقدار کافی |
اگر دوست دارید که در زمان سرو استیک گوشت طعم دودی و کمی تند را بدهد و استیک گوشت را با سس باربیکیو امتحان کنید. اضافهکردن این سس به استیک گوشت طعم جذابی به گوشت میدهد.
برای مطالعه بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیتزا سیر و استیک
مواد لازم
مواد اولیه | مقدار لازم |
سس کچاپ | ۲ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد |
لیمو تازه | ۱ عدد |
شکر قهوهای | ۲ قاشق غذاخوری |
سس چیلی | ۲ قاشق غذاخوری |
سس سویا | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر سیر | ۱ قاشق چای خوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
فوتوفن: سس باربیکیو به استیک گوشت شما کمک میکند که بهتر پخته شود. اگر دوست دارید که استیک شما طعم دودی داشته باشد آن را قبل از گریل کردن با سس باربیکیو آغشته کنید.
سخن پایانی؛ استیک گوشت یک غذا ساده اما ترکیب خوشمزه گوشت باکره و رزماری است که طعمی فراتر از فیله گوشت را برایتان تداعی میکند. این غذای خوشمزه با میزان درجه پختگی متفاوت سرو میشود و بر ایناساس مدتزمان پخت آن تفاوت دارد. در زمان سرو استیک گوشت طعم این غذای خوشمزه را با سس قارچ و باربیکیو امتحان کنید. استیک آبدار یا پخته شده را دوست دارید؟ طرز تهیه استیک گوشت را دوباره ببینید و استیک گوشت را باسلیقه خودتان و سسهای خوشمزه آماده کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0