سرکه انگبین یا سکنجبین، یک نوشیدنی سنتی ایرانی بوده که از ترکیب سرکه و عسل تهیه میشود و به خواص سلامتی معروف است. خوب است بدانید سرکه انگبین برای کبد چرب طرفداران زیادی دارد و برای سلامتی پیشنهاد میشود. نسخههای اصلی با عسل طبیعی و نعنا همچنان محبوبیت زیادی دارند، اما گاهی شکر جایگزین عسل شده است. در ادامه طرز تهیه سرکه انگبین را آموزش میدهیم.
سرکه انگبین یا سکنجبین، یک نوشیدنی سنتی ایرانی بوده که از ترکیب سرکه و عسل تهیه میشود و به خواص سلامتی معروف است. خوب است بدانید سرکه انگبین برای کبد چرب طرفداران زیادی دارد و برای سلامتی پیشنهاد میشود. نسخههای اصلی با عسل طبیعی و نعنا همچنان محبوبیت زیادی دارند، اما گاهی شکر جایگزین عسل شده است. در ادامه طرز تهیه سرکه انگبین را آموزش میدهیم.
طرز تهیه سرکه انگبین
مواد لازم برای تهیه سرکه انگبین
طرز تهیه سرکه انگبین
نکات مهم تهیه سرکه انگبین
خواص سرکه انگبین
در این دستور قصد داریم طرز تهیه شربتی مفید و خوشطعم را به شما آموزش دهیم که نه تنها آسان تهیه میشود، بلکه دارای خواص بسیاری نیز است. لطفا مراحل زیر را که شامل طرز تهیه سرکه انگبین با نعناع تازه میشود، با دقت دنبال کنید.
برای مطالعه بیشتر: بهترین نوشیدنیها برای حفظ سلامت کیسه صفرا
مواد لازم برای طرز تهیه سرکه انگبین برای پاکسازی کبد شامل موارد زیر است:
مواد اولیه | مقدار لازم |
سرکه انگور | یک لیوان |
عسل طبیعی | یک و نیم لیوان |
عرق نعنا یا چند شاخه نعنا تازه | یک لیوان سرخالی |
سرکه انگبین طرز تهیه آسان و سریعی دارد که در مراحل زیر شرح دادیم.
مرحله اول؛ تهیه شربت با عرق نعنا: در صورتی که قصد دارید از عرق نعنا استفاده کنید، ابتدا سرکه انگور و عرق نعنا را درون ظرفی مناسب ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید ترکیب تا حد یک جوش کوچک به دمای مناسب برسد.
پس از به جوش آمدن، ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا مخلوط کمی خنک شود. زمانی که دمای آن کاهش یافت، عسل طبیعی را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند.
مرحله دوم؛ تهیه شربت با نعناع تازه: در صورت استفاده از نعنا تازه، شاخههای نعنا را بهخوبی شسته و کنار بگذارید. سرکه انگور را در ظرفی ریخته و نصف لیوان آب به آن اضافه کنید. سپس شاخههای نعنا را در ظرف قرار داده و آن را روی حرارت بگذارید.
پس از به جوش آمدن و پخش شدن بوی نعنا، ظرف را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا کمی خنک شود. پس از خنک شدن مخلوط، عسل طبیعی را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد کاملاً مخلوط شوند.
مرحله سوم؛ نگهداری و مصرف شربت: پس از آماده شدن شربت، صبر کنید تا کاملا به دمای محیط برسد و خنک شود. سپس شربت را درون بطری دربدار بریزید و حتما در یخچال نگهداری کنید.
این شربت تا سه هفته در یخچال قابل نگهداری است و میتوانید هر زمان که مایل بودید، مقداری از آن را در پارچ بریزید، آب سرد به آن اضافه کنید و از نوشیدنش لذت ببرید.
طرز تهیه شربت سکنجبین
قبل از درست کردن هر غدا و نوشیدنی، بهتر است نکات و توصیهها را در کنار مواد اولیه و طرز تهیه در نظر بگیرید؛ از جمله:
امیدواریم از تهیه و مصرف این شربت لذت ببرید.
برای مطالعه بیشتر: ۳۳ خاصیت حیرتآور عسل
سرکه انگبین برای سلامت بدن فواید قابل توحهی دارد که در طب پزشکی و سنتی نیز برای درمان بسیاری از بیماریها تجویز میشود. به همین خاطر در این قسمت شما را با خواص شگفتآور سرکه انگبین آشنا میکنیم.
جمعبندی
طرز تهیه سرکه انگبین را در این مقاله با شما به اشتراک گذاشتیم زیرا این نوشیدنی سنتی و پرخاصیت، بهراحتی در خانه قابل تهیه است و میتواند به بهبود سلامت عمومی بدن کمک کند. سرکه انگبین با ترکیب سرکه، عسل و نعنا دارای خواص ضد التهابی، سمزدایی و تقویتکننده برای سیستم گوارشی، کبد و قلب است. از آنجا که این شربت میتواند در بهبود مشکلاتی مانند چربی کبد، جوشهای پوستی و حتی کاهش وزن موثر باشد، آموزش تهیه آن فرصتی برای بهرهبرداری از این فواید طبیعی و آسان در منزل فراهم میکند.
۱. خواص سرکه انگبین چیست؟
درمان جوش و آکنه، پاکسازی کبد، کاهش دردهای دوران قاعدگی و تقویت سیستم گوارشی از جمله خواص سرکه انگبین است.
۲. بهترین زمان مصرف سرکه انگبین چه موقع است؟
بهترین زمان مصرف سرکه انگبین صبحها و به صورت ناشتا است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0