مربای بادمجان یکی از مرباهای کمتر شناخته شده اما بسیار خوشمزهای است که در برخی از مناطق به ویژه در آشپزی ایرانی و ترکیهای محبوبیت دارد. این مربا با بافتی نرم و طعمی شیرین و دلچسب میتواند به عنوان یک وعده شیرین با نان تازه برای صبحانه یا عصرانه سرو شود. در این مقاله، با طرز تهیه مربای بادمجان و نکات تکمیلی برای تهیه بهتر آن آشنا خواهید شد.
مربای بادمجان یکی از مرباهای کمتر شناخته شده اما بسیار خوشمزهای است که در برخی از مناطق به ویژه در آشپزی ایرانی و ترکیهای محبوبیت دارد. این مربا با بافتی نرم و طعمی شیرین و دلچسب میتواند به عنوان یک وعده شیرین با نان تازه برای صبحانه یا عصرانه سرو شود. در این مقاله، با طرز تهیه مربای بادمجان و نکات تکمیلی برای تهیه بهتر آن آشنا خواهید شد.
مواد اولیه مربای بادمجان
مراحل تهیه
نکات تکمیلی
جمعبندی
طرز تهیه آسان مربای انجیر؛ یک مربای لذیذ و مقوی
برای تهیه مربای بادمجان به مواد زیر نیاز دارید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
بادمجان | ۵ عدد متوسط |
شکر | ۴ پیمانه |
آب | ۲ پیمانه |
آبلیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل | ۱/۲ قاشق چایخوری |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری (اختیاری) |
زعفران دمکرده | ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری) |
میخک | ۲ عدد (اختیاری) |
برای تهیه مربای بادمجان خوشمزه، مراحل زیر را طی کنید:
ترفندهای پخت مربای بهار نارنج خانگی
طرز تهیه مربا سیب و راز خوشمزگی آن
نکاتی که باعث میشود مربای بادمجان خوشطعمتری داشته باشید را در ادامه آوردیم.
جمعبندی
با استفاده از مواد اولیه ساده و مراحل تهیه ذکر شده، مربای خوشمزهای تهیه کنید که با طعم شیرین و بافتی نرم میتواند به عنوان یک گزینه خاص و متفاوت برای تنقلات یا صبحانه مورد استفاده قرار گیرد. با رعایت نکات تکمیلی، مطمئن باشید مربای شما به خوبی تهیه شده و مدت طولانی قابل نگهداری است. از این مربای ویژه میتوانید در کنار نان تازه، پنیر یا به عنوان یک خوراکی خوشمزه لذت ببرید.
۱. چگونه تلخی بادمجانها را از بین ببریم؟
برای گرفتن تلخی بادمجان آنها را پوست بگیرید و چند ساعت در آب نمک خیس کنید.
۲. برای خوشمزهتر شدن مربای بادمجان از چه موادی استفاده کنیم؟
برای خوشمزهتر شدن مربای بادمجان میتوانید از زعفران یا چوب دارچین استفاده کنید. اضافه کردن کمی آبلیمو به این مربا باعث میشود علاوهبر خوشطعمتر شدن مربای شما شکرک نزند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0