احساس آرامش و سلامت اعصاب نیازمند شرایط جسمی و روانی خاصی است. در صورتی که این نیازها را نادیده بگیریم، استرس و اضطراب درون فرد به طور قطعی افزایش خواهد یافت. برای رهایی از این موارد، باید با تکنیکهای آرامشبخش آشنا شویم. چگونه میتوان اعصاب آرام داشت؟ داشتن اعصاب آرام یکی از نیازهای بشر امروزی
احساس آرامش و سلامت اعصاب نیازمند شرایط جسمی و روانی خاصی است. در صورتی که این نیازها را نادیده بگیریم، استرس و اضطراب درون فرد به طور قطعی افزایش خواهد یافت. برای رهایی از این موارد، باید با تکنیکهای آرامشبخش آشنا شویم.
داشتن اعصاب آرام یکی از نیازهای بشر امروزی است، زیرا درگیر همه مسائل روزمره، اغلب فراموش میکنیم که مغز ما به همان اندازه که بدنمان نیاز به استراحت دارد، به استراحت نیاز دارد. از این رو، در یک فرآیند فرسایشی قرار میگیریم. انجمن روانشناسی آمریکا به این نتیجه رسیده است که در ده سال گذشته، استرس در جامعه به طور قابل توجهی افزایش یافته است. از این تحلیل، نمیتوان انکار کرد که افزایش استرس و اضطراب در بین ایرانیان نیز رخ داده است. همراه با ما باشید تا روشهای کاهش استرس و افزایش آرامش را بررسی کنیم.
اعصاب آرام و روان، تأثیر قابل توجهی در روزمرگی فرد دارد. اگر به این مسئله توجه نکنیم، خستگی ذهنی ما هر روز بیشتر از روز قبل خواهد شد. در ادامه، راههای مناسب برای رسیدن به آرامش بیشتر را بررسی خواهیم کرد:
تنفس به درستی میتواند میزان اکسیژن ورودی برای مغز را افزایش دهد. تنفس شکمی یا نفس عمیق میتواند این نیاز را برآورده کند و باعث افزایش تمرکز و آرامش شود. برای تنفس شکمی، بهتر است دراز بکشید یا بنشینید و دستتان را روی شکم قرار دهید. نفسی بکشید که در حین ورود هوا به داخل، دستتان روی شکم حرکت کند نه روی سینه. نفس خود را به مدت ۴ ثانیه نگه دارید و سپس با آرامش خارج کنید. برای شمردن ثانیه، از ۱۰۰۴ شروع کنید و به سمت ۱۰۰۱ حرکت کنید. در تکنیک تنفس عمیق، قسمت مهمی از آن، شمردن درست و نگه داشتن نفس است.
مدیتیشن یکی از تکنیکهای موثر برای کاهش استرس و افزایش تمرکز است. بهتر است ساعاتی را به طور منظم در روز برای مدیتیشن اختصاص دهید. انجام مدیتیشن، نه تنها به دست آوردن اعصاب آرام کمک میکند، بلکه به کاهش درگیری در بیماریهای قلبی عروقی و بیماریهای عصبی نیز کمک میکند.
با رعایت این روشها، میتوانید به آرامش بیشتری دست یابید و از استرس روزمره کاسته شود.
در این تکنیک، ابتدا لازم است که دراز بکشید و به ترتیب عضلات خود را منقبض و سپس شل کنید. برای بهترین نتیجهگیری از این تکنیک، تمرکز خود را بر روی عضلاتی که در حال منقبض و شل کردن آنها هستید، متمرکز کنید.
پیادهروی یک فعالیت بدنی است که منجر به کاهش استرس میشود. اما اگر به افکار خود اجازه دهید بیشتر درگیرشون شوید، این فعالیت ممکن است استرس شما را بیشتر کند. بنابراین، برای جلوگیری از افکار منفی، باید توجه خود را به محیط اطراف، مانند درختان، ماشینها، جاده، افراد پیاده و هر آنچه که مشاهده میکنید، متمرکز کنید. با این کار، ذهن خود را به صورت کاملاً آگاهانه کنترل میکنید و در نهایت میتوانید نتیجه آن را در پیادهروی خود مشاهده کنید.
مهم است که دریابید زندگی شامل خوشی های مداوم نیست. بنابراین، نباید انتظار داشته باشید که در طول روز یا زندگی هیچ اتفاق بدی رخ ندهد. با پذیرش این واقعیت، می توانید با استفاده از راههای مناسب، با مشکلات روبرو شده و از آنها عبور کنید.
همانطور که قبلاً گفته شد، باید برای روزهای بد نیز برنامه ریزی کنید. در طول روز، اتفاقات ناخوشایند برای همه ما پیش می آیند. به عبارتی که غم و رویدادهای ناخوشایند وجود دارند رضایت بدهیم و برنامهریزی مناسبی برای این روزهای بد داشته باشیم.
در برنامه خود هر چیزی که شما را خوشحال میکند را قرار دهید. به این ترتیب، خندیدن و تجربه احساسات خوب بسیار مؤثر است. می توانید با تماشای فیلمهای کمدی شروع کنید تا حالت خود را تغییر دهید.
اگر بتوانید حداقل ۵ دقیقه در طول روز به طبیعت نگاه کنید و به خود و طبیعت فکر کنید، به طور کامل انرژی از دست رفته خود را بازیابی کرده و آرامش بیشتری خواهید یافت. با توجه به راهها و تکنیکهای مؤثری که در این مقاله برای داشتن آرامش اعصاب بررسی شد، امیدوارم با استفاده از آنها بتوانید استرس و اضطراب خود را کاهش دهید. تکنیکها و روشهای متنوعی وجود دارد که برای افراد مختلف به صورت متفاوت عمل میکنند. اگر شما تکنیکی دیگری میشناسید که میتواند در کسب آرامش اعصاب و روان مؤثر باشد، خوشحال میشوم آن را با ما به اشتراک بگذارید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0