مجله

تاریخ انتشار : یکشنبه 17 مارس 2024 - 18:23
158 بازدید
کد خبر : 2169

ماهی ها منابع عالی چربی های امگا 3 هستند. ماهی قزل آلا خزر یکی از مهمترین منابع غذایی امگا 3 است. از جایگزین کردن کپسول امگا 3 (کپسول روغن ماهی) با مصرف ماهی می توانید استفاده کنید. ماهی منبع طبیعی این چربی ها است و برای سلامتی بدن مفیدتر است. اسیدهای چرب امگا 3 یکی

ماهی چرب را بخورید

ماهی ها منابع عالی چربی های امگا 3 هستند. ماهی قزل آلا خزر یکی از مهمترین منابع غذایی امگا 3 است.

از جایگزین کردن کپسول امگا 3 (کپسول روغن ماهی) با مصرف ماهی می توانید استفاده کنید. ماهی منبع طبیعی این چربی ها است و برای سلامتی بدن مفیدتر است.

اسیدهای چرب امگا 3 یکی از چربی های مفید و ضروری برای بدن است و فواید زیادی دارد. به عنوان مثال، زنانی که در طول بارداری هفته ای یک یا دو بار ماهی می خورند، نسبت به زنان بارداری که ماهی در هفته ندارند، نوزادانی با ضریب هوشی بالاتر به دنیا می آورند، با شرط آن که ماهی ها آلودگی جیوه نداشته باشند.

همچنین، افرادی که به طور منظم ماهی قزل آلا را در رژیم غذایی هفتگی خود می خورند، 50 درصد کمتر از کسانی که ماهی نمی خورند، به حمله قلبی مبتلا می شوند.

تحقیقات نشان داده است که مصرف ماهی قزل آلا برای بیمارانی که مبتلا به آرتروز مانند روماتیسم هستند، باعث کاهش چشمگیر التهاب می شود. در نتیجه، نیاز به مصرف کورتیکواستروئیدها در این بیماران به طور قابل توجهی کاهش می یابد.

ماهی ها به دو دسته، چرب و غیر چرب، تقسیم می‌شوند. در ماهی های چرب، چربی (امگا 3) در بدن و گوشت ماهی وجود دارد. اما در ماهی های غیر چرب، این چربی اغلب در کبد جمع می‌شود. به همین دلیل، ماهی های چرب اهمیت بیشتری دارند.

اما نکته مهمی که باید به آن توجه کرد، نحوه طبخ ماهی ها است. بسیاری از خانواده‌ها ماهی را در روغن زیادی سرخ می‌کنند. اما ماهی قزل آلا که یک منبع بسیار خوب از امگا 3 است و نقش مهمی در جلوگیری از تصلب شرایین دارد، معمولاً سرخ شده مصرف می‌شود. این عمل باعث از بین رفتن بسیاری از خواص ماهی قزل آلا می‌شود و همچنین با نفوذ روغن سرخ شده به گوشت ماهی، خطر حملات قلبی و مشکلات قلبی عروقی افزایش می‌یابد. در نتیجه، مصرف ماهی قزل آلا در این حالت نمی‌تواند در جلوگیری از بیماری‌های قلبی عروقی موثر باشد. بهترین روش‌های طبخ ماهی قزل آلا کباب کردن، بخارپزی و پخت درون ظروف آهنی است.

علاوه بر این، مشکل بسیاری از خانواده‌ها این است که فرزندانشان از خوردن ماهی منصرف می‌شوند. این کودکان به دلیل کمبود امگا 3 و مشکلات ناشی از آن در بزرگسالی با مشکلات روبرو خواهند شد. برای حل این مشکل، توصیه می‌شود که خانواده‌ها با تغییر روش‌های پخت و پز، فرزندان خود را به خوردن ماهی عادت دهند و از همان کودکی آنها را به خوردن ماهی تشویق کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

3 × یک =