رابطه جنسی در پریودی یک موضوعی است که نظرات متفاوتی را در بین متخصصان و پزشکان به همراه دارد. برخی مطالعات پزشکی نشان دادهاند که برخی زنان میتوانند از رابطه جنسی در این دوره لذت ببرند و هیچ مشکلی را تجربه نکنند. همچنین برخی از زنان ممکن است در این زمان بیشتر از لذت جنسی
رابطه جنسی در پریودی یک موضوعی است که نظرات متفاوتی را در بین متخصصان و پزشکان به همراه دارد. برخی مطالعات پزشکی نشان دادهاند که برخی زنان میتوانند از رابطه جنسی در این دوره لذت ببرند و هیچ مشکلی را تجربه نکنند. همچنین برخی از زنان ممکن است در این زمان بیشتر از لذت جنسی برخوردار شوند، به دلیل افزایش جریان خون در منطقه تناسلی که میتواند حساسیت را افزایش دهد. اما در عین حال، برخی خانمها ممکن است در دوره پریودی از رابطه جنسی دوری کنند. این ممکن است به دلیل عوارض جسمانی مانند درد شدید یا خونریزی شدید باشد. همچنین، در صورتی که خانمی از مشکلات بهداشتی مثل خطر انتقال عفونتها نگران باشد، ممکن است ترجیح دهد در این دوره رابطه جنسی نداشته باشد.
تجربه ارگاسم در دوران قاعدگی میتواند به تسکین دردها و گرفتگی عضلات کمک کند. درواقع، زمانی که فرد در این دوره به ارگاسم میرسد، انقباضات رحم به منظور آزادسازی پوشش آن اتفاق میافتد. این منقبضات بهبودی در تجربه قاعدگی را به همراه دارند و ممکن است درد و ناراحتی را کاهش دهند.
یکی دیگر از فواید رابطه جنسی در دوره قاعدگی، آزاد شدن اندورفین در بدن است. این هورمون عملکرد مشابهی با مورفین دارد و منجر به افزایش احساس لذت و خوشحالی میشود. اندورفین میتواند در کاهش درد و ناراحتی مرتبط با دوره قاعدگی نقش داشته باشد.
علاوه بر این، برخی خانمها ممکن است با برقراری رابطه جنسی در دوره قاعدگی، دوره قاعدگی خود را کوتاهتر تجربه کنند. این به دلیل کمک به خروج سریعتر محتویات رحم است.
علاوه بر این، برخی خانمها در طول دوره قاعدگی افزایش میل جنسی را تجربه میکنند. نوسانات هورمونی در این دوره میتواند میل جنسی را تحت تأثیر قرار دهد و برخی از خانمها ممکن است قبل از دوره قاعدگی یا در دوره قاعدگی خود میل جنسی بیشتری را تجربه کنند.
در نهایت، برخی خانمها ممکن است در طول دوره قاعدگی با سردردهای میگرنی مواجه شوند. برقراری رابطه جنسی در این دوره میتواند به کاهش سردرد و تسکین آن کمک کند.
برقراری رابطه جنسی در دوران قاعدگی برای برخی افراد ممکن است با عوارضی آزاردهنده همراه باشد. در ادامه به برخی از مهمترین عوارض نزدیکی در دوره قاعدگی اشاره شده است:
برقراری رابطه جنسی از طریق مقعد، بهطور کلی یکی از روشهایی است که ممکن است خطرآفرین و با عوارض جبرانناپذیری برای بدن همراه باشد. رابطه مقعدی در دوره پریودی میتواند به آسیبها و عوارضی منجر شود. از جمله عوارض رابطه مقعدی:
مهم است که در مورد احساسات خود با همسرتان روراست باشید. اگر از برقراری رابطه جنسی در دوران قاعدگی لذت نمیبرید، بهتر است این موضوع را به همسرتان بگویید. او باید درک کند که این یک موضوع شخصی است و شما نیاز دارید که احساس راحتی کنید.
اگر از تامپون استفاده میکنید، قبل از رابطه جنسی حتماً آن را بردارید. زیرا وارد کردن فشار به تامپون میتواند آن را به داخل بدن هدایت کند. در چنین شرایطی لازم است از دکتر زنان برای خارج کردن تامپون کمک بگیرید.
قبل از برقراری رابطه جنسی در دوران پریودی حتماً یک پارچه ضخیم تیره رنگ روی تخت پهن کنید تا موجب پخش شدن آلودگی روی تشک نشود.
برای برقراری رابطه جنسی در این دوران حتماً از کاندوم استفاده کنید. این کار به جلوگیری از بارداری و انتقال عفونتهای مقاربتی کمک میکند.
چرخه قاعدگی معمولاً بین 26 تا 32 روز طول میکشد و بهطور میانگین در اکثر خانمها 28 روزه است. بارورترین زمان چرخه قاعدگی بین روزهای 8 تا 19 است. در این دوران تخمک از تخمدان خارج میشود و به سمت لوله فالوپ حرکت میکند. در صورتی که اسپرم در این دوره وارد بدن شود، احتمال باردار شدن بسیار زیاد خواهد بود. معمولاً افرادی که قاعدگی نامنظم و سیکل قاعدگی کوتاهتری دارند بیشتر در معرض بارداری در این دوران قرار دارند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0