مادرانی که پستانهایشان فرورفته هستند و قادر به شیردهی نیستند نیاز به توصیههای خاصی دارند. در اینجا چند توصیه برای این مادران وجود دارد: 1. مشاوره با متخصص: مراجعه به یک متخصص شیردهی می تواند به شما کمک کند. آنها می توانند راهنمایی کنند و روش هایی را برای بهبود شیردهی در صورت فرورفتگی پستانها
1. مشاوره با متخصص: مراجعه به یک متخصص شیردهی می تواند به شما کمک کند. آنها می توانند راهنمایی کنند و روش هایی را برای بهبود شیردهی در صورت فرورفتگی پستانها پیشنهاد دهند.
2. استفاده از تکنیک های مکمل: استفاده از پمپ شیردهی و ماساژ پستان می تواند به شما کمک کند تا شیر بهتری تولید کنید و شیردهی را افزایش دهید.
3. استفاده از فناوری های موجود: در برخی موارد، استفاده از دستگاه های الکتریکی یا دیگر روش های موجود در بازار می تواند به شما کمک کند تا شیردهی را افزایش دهید.
4. مراقبت از تغذیه مناسب: تغذیه مناسب و متنوع می تواند به شما کمک کند تا سلامتی پستانها را بهبود بخشید. مصرف مواد غذایی سالم و غنی از مواد مغذی مهم است.
5. حمایت روانی: دریافت حمایت روانی از خانواده و دوستان می تواند به شما کمک کند اعتماد به نفس خود را درباره شیردهی افزایش دهید.
مهم است که به خودتان صبور باشید و بهترین راه برای شما و کودکتان را پیدا کنید. هرچند که شیردهی از طریق پستان ایده آل است، اما در صورتی که این امکان وجود نداشته باشد، شیردهی با فرمول شیر خشک نیز می تواند یک گزینه مناسب باشد. همچنین، مهم است که با پزشک خود مشورت کنید و هر سوال یا نگرانی را با او در مورد وضعیت شیردهی خود به اشتراک بگذارید.
بسیاری از مادران با این مشکل به ما مراجعه میکنند که نوک پستانهایشان فرو رفته و به طور کامل بیرون نمیآیند. در موارد نادر، ما از روشهای مختلف استفاده میکنیم.
فرورفتگی نوک سینه معمولاً از روز چندم پس از زایمان به حالت عادی میرسد. اگر مادری این مشکل را تجربه کند، ممکن است 3 تا 4 روز طول بکشد تا نوک پستان به تدریج بیرون آید. با قویتر شدن فک کودک، میتوانید او را بردارید.
بعضی از مادران اشتباهاً فکر میکنند که اگر شیر در سینهشان بماند، برای بچهشان ذخیره میشود. آیا این عمل به عفونت سینه منجر نمیشود؟
بطور قطع به شما یادآوری میکنم که اگر کودک شما نمیتواند شیر بگیرد، حتماً باید شیر خود را از پستان خود بزنید. در غیر این صورت، ممکن است با مشکلاتی مانند گرفتگی و آبسه پستان روبرو شوید، که هرکدام عوارض خاص خود را دارند و در بعضی موارد ممکن است مادر را مجبور به عمل جراحی کنند. به همین دلیل، به مادران باردار توصیه میشود که در کلاسهای آموزشی بارداری شرکت کنند تا سلامتی خود و کودک خود را با این باورهای غلط به خطر نیندازند. اگر پستانک برداشته نشود، مادر باید سینههای خود را بشوید و از روشهای مختلف کودک خود را تغذیه کند.
این ابزار یک وسیله است که به پستان مادر متصل میشود و لولهای که درون دهان کودک قرار میگیرد، شیر را به دهان کودک تحریک میکند و او میتواند شیر را بگیرد. مزیت این دستگاه این است که نوک پستان خارج میشود و کودک به شیشه عادت نمیکند.
بله، مادران باید آموزشهای لازم را برای صحیح شبله، مکیدن پستان توسط شیرخوار، باعث بیرون آمدن سر پستان میشود. مادران باید آموزشهای لازم را ببینند تا کودک بخشی از بافت پستان را که به صورت یک حلقه قهوهای در دهان قرار دارد، بگیرد تا بتواند با کشیدن سینه، کشیدگی و بیرون آمدن چین و چروک را ایجاد کند. این نکته مهم نشان میدهد که مادران نیاز به آموزش صحیح درباره جزئیات کوچکترین شیوهها دارند.
بعضی اوقات کودکها ضعیف هستند و نمیتوانند به درستی از پستان مکیدن کنند یا کم وزن هستند. در این موارد توصیه میشود مادران از روشهای مختلفی به کودک در شیردهی کمک کنند تا از نعمت شیر مادر محروم نشودند. ماساژ و تحریک نوک پستان توسط مادر تا حدودی موثر است، اما اصولاً شیردهی باید توسط خود نوزاد انجام شود، زیرا این عمل تأثیرات روانی قابل توجهی هم بر روی کودک دارد.
بعضی از افراد بزرگتر به مادران باردار توصیه میکنند که در دوران بارداری سر سینه را مالش دهند و تحریک کنند تا از فرورفتگی نوک پستان پس از زایمان جلوگیری شود. آیا با این توصیه موافقید؟
خیر. مکیدن یا مالیدن نوک پستان در دوران بارداری باعث ترشح هورمونها و زایمان زودرس میشود.
پس از زایمان چطور؟
پس از زایمان، اگر پستان مادر فرورفته باشد، کودک بزرگتر یا شخص دیگری میتواند از پستان مادر مکید. این شخص برای اطمینان از سلامت دهان و دندان خود ابتدا باید به دندانپزشک مراجعه کند. به عبارت دیگر، او باید عفونت دهانی نداشته باشد.
روشهای دیگری هم برای بیرون کشیدن سر سینه وجود دارد؟
بله. به عنوان مثال، میتوان از سرنگ پلاستیکی استفاده کرد. در این روش، بستهی یک سرنگ تمیز مانند یک سرنگ پلاستیکی 5 سی سی را باز میکنیم و سوزن را کنار میگذاریم. سپس لولهای باریک که سوزن روی آن قرار میگیرد را بریده و جدا میکنیم. سپس پیستون را از سرنگ خارج کرده و آن را در طرف مقابل که آماده کردهایم قرار میدهیم. سپس سرنگ را در جایی که پیستون روی سینه مادر قرار داده شده است، قرار میدهیم و پیستون را میکشیم. این باعث ایجاد فشار مکش منفی بر روی نوک پستان مادر میشود وبرای بیرون کشیدن سر سینه کمک میکند. این روش باید با دقت و به همراه راهنمایی پزشک یا متخصص شیردهی انجام شود تا صحت و ایمنی آن تضمین شود.
به هر حال، بهتر است قبل از استفاده از هر روشی، با متخصص شیردهی یا مشاور شیردهی مشورت کنید تا بهترین روش را برای شما و کودکتان تعیین کنند. آنها میتوانند شما را در انتخاب روش مناسب همراهی کنند و راهنماییهای لازم را در ارتباط با فنون شیردهی به شما بدهند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0