مجله

تاریخ انتشار : شنبه 26 آوریل 2025 - 1:32
1 بازدید
کد خبر : 25904

لنگرود- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان از ثبت مهارت سنتی چای دستی با عنوان «دسی چای» در میراث ناملموس کشور خبر داد و گفت: جشنواره‌ها نقش مهمی در توسعه گردشگری دارند.

جشنواره ها نقش مهمی در توسعه گردشگری دارند

ولی جهانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اولین جشنواره برداشت چای امروز پنجم اردیبهشت در روستای لیسه رود شهرستان لنگرود با همکاری سازمان جهاد کشاورزی گیلان، فرمانداری لنگرود در کومله برگزار شد.

جهانی با اشاره به اهمیت معرفی چای گیلان و آداب و رسوم بومی منطقه در این جشنواره افزود: در این جشنواره، محصولات صنایع دستی و آئین‌های بومی و محلی منطقه، از جمله موسیقی محلی به نمایش درآمدند.

وی در ادامه از ثبت مهارت سنتی چای دستی «دسی چای» به عنوان میراث ناملموس کشور خبر داد و گفت: یکی از وظایف ما معرفی این میراث به مردم است.

مدیرکل میراث فرهنگی‌، گردشگری و صنایع دستی گیلان بر ارگانیک بودن و کیفیت بالای چای گیلان نسبت به سایر کشورهای تولیدکننده تاکید کرد و خواستار توجه بیشتر به این محصول شد.

جهانی با بیان اینکه جشنواره‌های مختلفی در اردیبهشت‌ماه در استان گیلان برگزار خواهد شد از جشنواره چای لیسه رود به عنوان شکرانه برداشت اولین چای در گیلان یاد کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی‌، گردشگری و صنایع دستی گیلان نقش جشنواره‌ها را در زنده نگه داشتن فرهنگ و تاریخ گیلان مهم ارزیابی کرد و گفت: جشنواره‌هایی مانند جشنواره حلوای ضیابر، جشنواره آلوچه و…. نیز در سطح استان برگزار می‌شود.

جهانی این جشنواره را فرصتی برای معرفی چای گیلان و آداب و رسوم منطقه به مردم کشور دانست و بیان کرد: جشنواره‌ها نقش مهمی در توسعه گردشگری دارند.

جهانی افزود: این جشنواره نه تنها فرصتی برای معرفی فرهنگ، آداب و رسوم و محصولات محلی فراهم می‌کنند، بلکه به جذب گردشگران داخلی و خارجی نیز کمک می‌کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی‌، گردشگری و صنایع دستی گیلان با بیان اینکه برگزاری جشنواره‌ها می‌تواند به احیای فرهنگ‌های بومی، تقویت هویت ملی و ایجاد فرصت‌های اقتصادی برای جوامع محلی منجر شود اظهار کرد:
این رویدادها می‌توانند به عنوان ابزاری برای تبلیغ و برندینگ محصولات محلی عمل کرده و در عین حال تجربه‌ای منحصر به فرد برای گردشگران ایجاد کنند.

وی تصریح کرد: در سالی که به شعار سرمایه‌گذاری برای تولید مزین شده است برگزاری جشنواره‌ها می‌توانند به افزایش درآمدهای محلی، ایجاد اشتغال موقت و تقویت زیرساخت‌های گردشگری و افزایش تولیدات محلی و صنایع دستی کمک کنند و با جذب سرمایه‌گذار می‌تواند به توسعه پایدار گردشگری در مناطق مختلف استان منجر شوند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

12 + یازده =